BETONLOOK EGALINE VLOER WOONKAMER

Betonlook Egaine Vloer Woonkamer. Steeds meer mensen kiezen voor onze BETONEGALINE vanwege de kwaliteit. In plaats van een Kunststof gietvloer is de keuze om voor een cementgebonden gietvloer te gaan steeds groter geworden. Doordat BETONEGALINE een cementgebonden gietvloer is, geeft het industriële uitstraling.

Gratis offerte ontvangen? Plaats hieronder dan een reactie en geef ons het aantal m2 door. Wij sturen u dan gratis een offerte per mail terug.

5 gedachten over “BETONLOOK EGALINE VLOER WOONKAMER”

 1. Goedemiddag,

  Ik heb een nieuwbouwhuis gekocht met daarin vloerverwarming. Daar wil ik graag een vloer in met een betonlook. Het gaat om een vloeroppervlak van 60m2. Wat is de prijs per m2 incl btw.

  M.v.g Sander

 2. Goedenavond,

  Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht met daarin vloerverwarming. Daar wil ik graag een vloer in met betoonlook. Het gaat om een vloeroppervlak van 55 m2.

  Wat zal hier de prijs van zijn?

  Mvg Niek

 3. Goedemorgen, wij hebben een appartement van 100m2 met vloerverwarming nieuwbouw. Graag zouden wij een indicatie van de kosten van een betonlook vloer ontvangen. Hoe zit het met de verkleuring blijft deze vloer jaren mooi.

 4. Hoi! Graag zou ik willen weten wat het zou kosten voor een oppervlakte van 37 vierkante meter? Cementdekvloer en nieuwbouw! 🙂

 5. Goeiedag, Wij hebben recentelijk een nieuwe woning gekocht uit 1969. We gaan hier vloerverwarming aanlegen en zullen dan weer egaliseren. Maar we willen uiteindelijk graag een beton look vloer. Het betreft de woonkamer, open keuken en gang, in totaal 40 vierkante meter. Ik zou graag wat informatie willen over hoe jullie te werk gaan, hoe lang het duurt om de vloer te leggen en wat de kosten zullen zijn.

  Vriendelijke Groet

Geef een reactie